Drie aanhoudingen na gewelddadige overval Zijdewindestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning aan de Zijdewindestraat heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een gewelddadige overval plaatsgevonden. Omstreeks half drie drongen diverse verdachten de woning binnen. Een 42-jarige vrouw werd bij de overval in haar buik geschoten. De politie kon niet veel later drie verdachten aanhouden. In de omgeving kon de politie aan de hand van de signalementen een 26-jarige Amsterdammer aanhouden. De 26-jarige verdachte was gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Na de behandeling werd de verdachte alsnog overgebracht naar het politiebureau. Naast de 26-jarige Amsterdammer arresteerde de politie ook twee Rotterdammers van 22 en 24 jaar. Ook zij zijn bewoners van het pand waar de overval plaatsvond en worden verdacht van de verwondingen van de 26-jarige verdachte. Forensische Opsporing heeft diverse sporen veiliggesteld en werkt in het onderzoek samen met het Regionale Overvallen Team. Heeft u informatie over de overval dan kunt u contact opnemen met de politie Rotterdam via 0900-8844 of via M. 0800-7000.

Beelden: Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

- Advertisement -

 

IMG_0190k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd