Woning gevuld met rook na verbrandde broodjes Maximiliaanstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer rukte woensdagmorgen rond vier uur uit voor een brand in een woning aan de Maximiliaanstraat. Ter plaatse stond er inderdaad wat rook in de woning en de bewoner van het pand stond inmiddels al buiten. De oorzaak van de rook was al snel gevonden, want in de oven lagen wat zwart geblakerde broodjes. Deze broodjes hadden inmiddels de rookmelders van het pand geactiveerd.

De bewoner verklaarde dat hij weer in slaap was gevallen. De brandweer heeft de woning onderzocht en geventileerd. De stank van de broodjes zal nog wel enige tijd blijven hangen. De bewoner zelf raakte niet gewond bij de brand.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0211k IMG_0214k IMG_0216k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd