Maaltijdbezorger klapt vol op de achterkant van auto Prinsenlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een maaltijdbezorger is donderdagavond gewond geraakt nadat hij op de Prinsenlaan achterop een auto is geklapt. Omdat de verwondingen dusdanig ernstig leken werd in eerste instantie de hulp van het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. Na het ter plaatse komen van de eerste ambulance bleek het MMT niet nodig. Ambulancepersoneel stabiliseerde de jongen voor vervoer naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet ter plaatse een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg was richting het Lage Land afgesloten voor het verkeer. De scooter is totallos.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0218 IMG_0224 IMG_0225 IMG_0227 IMG_0233 IMG_0237

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd