Handhaving treedt op tegen grofvuil in parkeergarage de Terp Damsterdiep Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De bikers van Handhaving hebben vrijdagmorgen de ontdekking van grofvuil gedaan in de parkeergarage van het Damsterdiep. De handhavers werden door een getuige aangesproken die wist waar de troep vandaan kwam. Zij gingen naar de betreffende woning om polshoogte te nemen. Toevallig waren daar ook een deurwaarder en de politie aanwezig die een appeltje hadden te schillen met de bewoner. De bewoner zou mogelijk ontruimd worden. De reden hiervoor is niet bekend. Omdat de eigenaar niet thuis was, heeft een slotenmaker de deur geopend.

Handhaving heeft direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om te controleren of het grofvuil inderdaad uit de woning kwam. Dit bleek ook inderdaad het geval te zijn. Handhaving heeft de troep direct laten opruimen onder het mom van spoedbestuursdwang. Dit in verband met overlast, verontreiniging en het brandgevaar in de parkeergarage. Alle kosten zullen op de veroorzaker worden verhaald.

- Advertisement -

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

foto 1 Grofvuil Damsterdiep woning

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd