Verkeersdrukte door ongeval met RET-bus 2e Rosestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Het verkeer in Rotterdam-Zuid heeft vrijdagmiddag enige hinder ondervonden door een ongeval op de 2e Rosestraat. Vooral het verkeer rondom de Beijerlandselaan, Colloseumweg en de Putselaan had veel hinder. Een RET-bus en een personenauto waren met elkaar in botsing gekomen waardoor de RET-bus in een tussenberm terecht kwam en vast kwam te zitten in een modderpoel. Reizigers konden hierdoor niet verder reizen en moesten overstappen.

Verkeersregelaars en de politie moesten het verkeer regelen terwijl de RET-bus werd bevrijdt door een takelwagen. Nadat de bus bevrijdt was kon deze weer zijn dienst vervolgen. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0002 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0009

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

  1. Hoezo “hervatte zijn dienst”… Er staat duidelijk “Geen Dienst”… Kwam denk ik vanuit remise (Charlois) onderweg naar een wijk waar hij moest gaan rijden…

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd