Bewoner probeert brand met deken te blussen Ossenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer kreeg zaterdagavond de melding van een woningbrand aan de Ossenstraat in Rotterdam-Kralingen. In de keuken was brand ontstaan waarop de bewoner deze had geprobeerd te doven met een dekbed. Dit pakte verkeerd uit waardoor de bewoner brandwonden opliep. Een ambulance kwam ter plaatse en vervoerde hem naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Een buurman werd eveneens nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De brandweer had het brandje snel onder controle en ventileerde de woning. Het dekbed werd naar buiten gebracht waarop goed zichtbaar was dat deze in brand had gestaan. De schade in de woning is groot. Stichting Salvage zal met de bewoner naar een oplossing gaan zoeken.

- Advertisement -

Foto : Marjolein Streng (Wijkagent Kralingen-West) Twitter @POL_Streng

brand-ossenstraat

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd