Boorplatform te groot voor productiehal

Date:

Share post:

Schiedam  Vanochtend is een platform uit de loods van HSM Offshore gereden door Mammoet. De loods van HSM Offshore die staat gevestigd aan de Westfrankelandsedijk in Schiedam was te klein om het hele platform af te bouwen. 

- Advertisement -

Het platform bestaat uit een uit een bovenzijde dat beschikt over twee gascompressors. Het platform word ondersteund door een onderstel dat bestaat uit 4 pilaren van 755 ton. Het platform dat bestaat uit verschillende dekken wordt gekoppeld aan het Leman ‘A’ Complex van Shell wat al op zee staat. Het  Leman ‘A’ Complex staat op de Noordzee ten zuiden van Engeland. Het tweede deel dat aan het  Leman ‘A’ Complex word gekoppeld weegt in totaal 4755 ton.

 

Foto’s : Wesley de Nas

IMG_2818 IMG_2830 IMG_2838 IMG_2852

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd