Handhaving treedt op tegen dronken overlastgever in winkelcentrum de Koperwiek

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Bikers van Handhaving werden zaterdagmiddag vervelend toegeroepen door een beschonken man in winkelcentrum de Koperwiek. De handhavers besloten de man op zijn gedrag aan te spreken die stomdronken aan een tafeltje in het winkelcentrum zat. Hij bleek daar eveneens in overtreding te zijn, want de man zat nog een lekker alcoholisch drankje te nuttigen. Dit is echter niet toegestaan omdat er een alcoholverbod geldt in en om het winkelcentrum. Echter dat hij dat de handhavers het niet gezien hadden en besloot zijn blikje te legen onder de tafel waarbij het bier deels over zijn broek goot waarna het op de vloer terecht kwam.

De handhavers hebben de man op zijn vervelende gedragingen aangesproken. Voor het nuttigen van alcohol in het alcoholverbod gebied kreeg de man een proces-verbaal. De man heeft het winkelcentrum vervolgens met een natte broek verlaten en met de waarschuwing geen overlast meer te veroorzaken. Nadat de dronken man werd heengezonden hebben de bikers nog geholpen bij het assisteren van het beveiligingspersoneel. Zij waren bezig om een hinder en overlastgevende groep jongeren het winkelcentrum uit te zetten. Echter gaven zij hier geen gehoor aan waarop de bikers het gesprek aanging en ze vervolgens het winkelcentrum heeft uitgezet.

- Advertisement -

Foto : Handhaving Capelle aan den IJssel

dronken-koperwiek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kinderfietsje naast sloot aangetroffen Couwenhoekseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 5 december hebben hulpdiensten een zoekactie georganiseerd, nadat een kinderfietsje werd aangetroffen...

Melding woningbrand blijkt gelukkig loos alarm Pietersberg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De brandweer is zondagmiddag opgeroepen voor een melding van een woningbrand aan de...

Politie onderzoekt poging woningoverval Pallieterburg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Donderdagavond 23 november hebben drie mannen geprobeerd een woning aan de Pallieterburg in...

Motorrijder raakt zwaargewond bij eenzijdig ongeval Abraham van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagochtend is een motorrijder zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Abraham...