Persoon loopt brandwonden op tijdens keukenbrand Librije Capelle aan de IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Iets voor half zes zaterdagmiddag heeft op de vierde verdieping van een appartementencomplex aan de Librije een fikse keukenbrand gewoed. Bij de brand raakte een persoon gewond. 

De brandweer schaalde ter plaatse op naar het sein ‘ middelbrand ‘ en vroeg om een ambulance voor een persoon met brandwonden. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De brand ging voor een korte tijd gepaard met behoorlijk veel rook. Om deze reden moest de brandweer diverse woningen ontruimen. Bewoners tot de vierde verdieping mogen weer naar huis. De vierde verdieping word nog geventileerd.

- Advertisement -

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Foto : @RadioCapelle

_showfoto

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd