Zwaargewonde na ongeval met drie auto’s Hoofdweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam- Op de Hoofdweg, afslag A16, heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Omdat de schade aan de voertuigen behoorlijk was werd er vanuit gegaan dat er meerdere personen gewond waren. Hiervoor werden diverse ambulances gestuurd.

- Advertisement -

Bij aankomst bleek dat twee personen daadwerkelijk gewond waren, waarvan een ernstig. Het slachtoffer dat ernstige verwondingen had zat in het middelste voertuig en heeft de klappen opgevangen van de voorste auto en de auto achter hem. Omdat dit slachtoffer klaagde over nek- en rugklachten werd hij in de auto gestabiliseerd waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De andere gewonde kon ter plekke behandeld worden.

Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is onduidelijk. De VerkeersOngevallenAnalyse-team (VOA) van de politie heeft een onderzoek ingesteld. Het overige verkeer ondervond veel hinder door het ongeval.

Foto’s : Mark Swager

hwveddiro 008 hwveddiro 010 hwveddiro 011 hwveddiro 014 hwveddiro 015

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd