Bewoonster en baby vluchten uit huis na brand Sint-Maartensdijkstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning aan de Sint-Maartensdijkstraat heeft zondagochtend een kleine brand gewoed. De bewoonster was samen met haar baby aanwezig in de woning en vluchtte naar buiten waarna het alarmnummer werd gebeld.

Diverse brandweereenheden kwamen met spoed ter plaatse om de brand te bestrijden. Bij aankomst bleek het om een kleine brand te gaan die snel meester was. Om de rook uit het pand te krijgen werden alle ramen open gedaan en werd het pand geventileerd met een rookventilator. Zowel de bewoonster als de baby zijn ongedeerd gebleven.

- Advertisement -

De brand ontstond in de keuken waar een pannetje op stond.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0004 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0008

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd