Overleden persoon aangetroffen in woning Marskramer Rhoon

zondag 2 maart 2014 23:30

Rhoon – In een woning aan de Marskramer is zondagavond omstreeks kwart voor elf het stoffelijk overschot aangetroffen van een nog onbekend persoon. De brandweer en ambulance rukten nog uit voor een reanimatie maar dit mocht niet meer baten. Omdat de politie de doodsoorzaak niet vertrouwd heeft men een plaats delicht gevormd.

Buren zouden een harde knal gehoord hebben in de woning, daarna liep er iemand over straat vanuit de woning. Het is niet bekend of deze is aangehouden. Binnenin de woning was een persoon al reeds overleden. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen een onderzoek in de woning om de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Later meer informatie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overleden persoon aangetroffen in woning Marskramer Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – In een woning aan de Marskramer is zondagavond omstreeks kwart voor elf het stoffelijk overschot aangetroffen van een nog onbekend persoon. De brandweer en ambulance rukten nog uit voor een reanimatie maar dit mocht niet meer baten. Omdat de politie de doodsoorzaak niet vertrouwd heeft men een plaats delicht gevormd.

Buren zouden een harde knal gehoord hebben in de woning, daarna liep er iemand over straat vanuit de woning. Het is niet bekend of deze is aangehouden. Binnenin de woning was een persoon al reeds overleden. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen een onderzoek in de woning om de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Later meer informatie

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!