Overleden persoon aangetroffen in woning Marskramer Rhoon

Date:

Share post:

Rhoon – In een woning aan de Marskramer is zondagavond omstreeks kwart voor elf het stoffelijk overschot aangetroffen van een nog onbekend persoon. De brandweer en ambulance rukten nog uit voor een reanimatie maar dit mocht niet meer baten. Omdat de politie de doodsoorzaak niet vertrouwd heeft men een plaats delicht gevormd.

Buren zouden een harde knal gehoord hebben in de woning, daarna liep er iemand over straat vanuit de woning. Het is niet bekend of deze is aangehouden. Binnenin de woning was een persoon al reeds overleden. Medewerkers van de Forensische Opsporing doen een onderzoek in de woning om de doodsoorzaak van het slachtoffer.

- Advertisement -

Later meer informatie

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd