Twee doden na aanrijding met trein treinstation Rosestraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Door een ongeval met een trein zijn zondagavond twee mannen om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde op station Rotterdam-Zuid aan de Rosestraat. Hoe de twee gegrepen konden worden de trein is niet bekend. De uitgerukte hulpdiensten konden helaas niks meer betekenen voor de slachtoffers. Zij overleden ter plekke aan hun verwondingen. Door het ongeval kwam het treinverkeer tussen Den Haag Centraal en Tilburg en tussen Rotterdam Centraal en Eindhoven veel last doordat de treinen niet meer reden.

In de trein waarmee het ongeval gebeurde zaten op dat moment zo’n driehonderd passagiers. Zij zijn later door de politie uit de trein gehaald en met een andere trein en bussen overgebracht naar Rotterdam Centraal. Getuigen die het hebben zien gebeuren kregen slachtofferhulp aangeboden. Inmiddels heeft de politie laten weten dat de mannen mogelijk zelfmoord hebben gepleegd. De politie geeft dan ook geen verdere identiteit vrij van de mannen.

- Advertisement -

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

IMG_0318k IMG_0323k IMG_0326k

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd