Bijrijdster klapt met hoofd tegen voorruit na aanrijding Portlandse Baan Barendrecht
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Barendrecht – Twee auto’s zijn dinsdagmiddag op de Portlandse Baan ter hoogte van de parkeergarage van het winkelcentrum tegen elkaar gereden. Een bijrijdster raakte hierbij gewond doordat zij met haar hoofd tegen de voorruit aan klapte.

De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld en moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. Omdat de oorzaak van de aanrijding niet bekend is zal de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie een onderzoek instellen. Een berger zal de auto met flinke schade bergen nadat de politie klaar is met het onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0013 DSC_0014 DSC_0020

 

Bijrijdster klapt met hoofd tegen voorruit na aanrijding Portlandse Baan Barendrecht
via

 

 

Barendrecht – Twee auto’s zijn dinsdagmiddag op de Portlandse Baan ter hoogte van de parkeergarage van het winkelcentrum tegen elkaar gereden. Een bijrijdster raakte hierbij gewond doordat zij met haar hoofd tegen de voorruit aan klapte.

De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld en moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. Omdat de oorzaak van de aanrijding niet bekend is zal de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie een onderzoek instellen. Een berger zal de auto met flinke schade bergen nadat de politie klaar is met het onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0013 DSC_0014 DSC_0020

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...