Bijrijdster klapt met hoofd tegen voorruit na aanrijding Portlandse Baan Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Twee auto’s zijn dinsdagmiddag op de Portlandse Baan ter hoogte van de parkeergarage van het winkelcentrum tegen elkaar gereden. Een bijrijdster raakte hierbij gewond doordat zij met haar hoofd tegen de voorruit aan klapte.

- Advertisement -

De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld en moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. Omdat de oorzaak van de aanrijding niet bekend is zal de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie een onderzoek instellen. Een berger zal de auto met flinke schade bergen nadat de politie klaar is met het onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0013 DSC_0014 DSC_0020

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd