Groot alarm na aantreffen fiets in Hollandse IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel [VIDEO]

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De hulpdiensten zijn dinsdagavond 4 maart groots uitgerukt naar de Groenendijk nadat omdat er mogelijk iemand te water zou zijn geraakt in de Hollandse IJssel hadden gezien. Meerdere hulpdiensten waaronder duikers van de brandweer waren aanwezig om te zoeken naar een mogelijk te water geraakt iemand. Een passant had een fiets zien liggen en mogelijk een lampje zien brandden in het water en alarmeerde daarvoor de hulpdiensten.

Na een zoekactie van ruim drie kwartier besloot de brandweer om ermee te stoppen. Het is niet bekend hoe de fiets daar is gekomen. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0353 IMG_0359 IMG_0361 IMG_0364 IMG_0378 IMG_0380

- Advertisement -

Gerelateerd