Hinder na treinongeval Rosestraat Rotterdam
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Rotterdam – Nabij treinstation Rotterdam-Zuid is dinsdag 4 maart een goederentrein in botsing gekomen met een betonblok. Omdat de trein gevaarlijke stoffen vervoerde werd de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek er echter geen lekkage te zijn. Door het ongeval rijden er minder treinen tussen Rotterdam Centraal en Dordrecht. Prorail doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en doet haar best de hinder tot een minimum te beperken.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0003 DSC_0004 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0011

 

Hinder na treinongeval Rosestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Nabij treinstation Rotterdam-Zuid is dinsdag 4 maart een goederentrein in botsing gekomen met een betonblok. Omdat de trein gevaarlijke stoffen vervoerde werd de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek er echter geen lekkage te zijn. Door het ongeval rijden er minder treinen tussen Rotterdam Centraal en Dordrecht. Prorail doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en doet haar best de hinder tot een minimum te beperken.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0003 DSC_0004 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0011

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...