Jongen op scooter lichtgewond na aanrijding Spinozaweg Rotterdam

Date:

Share post:

 

Rotterdam – Een automobiliste heeft dinsdagochtend een scooterrrijder aangereden op de Spinozaweg ter hoogte van het Albeda Collega. De automobiliste verklaarde dat zij het stoplicht over het hoofd zag door een busje wat voor haar reed, hierdoor zag zij de jongen op de scooter over het hoofd. 

- Advertisement -

De scooterrijder klapte op het voorraam van de auto waarna hij op de grond belandde. Het ambulancepersoneel heeft de jongen nagekeken en ter plekke behandeld, hij hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Zowel de auto als de scooter hebben flinke schade opgelopen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0004

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd