Lekkage van Freon bij The Greenery Dierensteinweg Barendrecht

dinsdag 4 maart 2014 19:07

Barendrecht – Bij het bedrijf The Greenery aan de Dierensteinweg heeft zich  dinsdagmiddag een kleine lekkage voortgedaan. De brandweer werd met spoed gealarmeerd voor een automatisch brandalarm, bij aankomst bleek er een kleine lekkage van Freon te zijn. Freon is een stof die vroeger veel gebruikt werd in koelsystemen, tegenwoordig zijn hier alternatieven voor.

De brandweer heeft de lekkage gedicht waarna het pand geventileerd moest worden. Dit werd gedaan met behulp van een rookventilator. Hoe de lekkage heeft kunnen ontstaan is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lekkage van Freon bij The Greenery Dierensteinweg Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Bij het bedrijf The Greenery aan de Dierensteinweg heeft zich  dinsdagmiddag een kleine lekkage voortgedaan. De brandweer werd met spoed gealarmeerd voor een automatisch brandalarm, bij aankomst bleek er een kleine lekkage van Freon te zijn. Freon is een stof die vroeger veel gebruikt werd in koelsystemen, tegenwoordig zijn hier alternatieven voor.

De brandweer heeft de lekkage gedicht waarna het pand geventileerd moest worden. Dit werd gedaan met behulp van een rookventilator. Hoe de lekkage heeft kunnen ontstaan is onbekend.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!