Lichtgewonde na aanrijding tussen twee auto’s Aalstlaan Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer –Dinsdagavond rond kwart voor 8 heeft er een aanrijding tussen twee personenauto’s plaats gevonden op de kruising van Aalstlaan met de van Diestlaan in de Zoetermeerse wijk Palenstein. Naast de ambulance en politie, werd ook de brandweer gealarmeerd, omdat er sprake was van een mogelijke beknelling. Dit bleek achteraf niet het geval. 

De brandweer heeft enkel wat hand en spandiensten verleend en kon vervolgens retour. De bestuurder van één van de auto’s is in de ambulance nagekeken op zijn verwondingen, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Foto’s: Joeri Kors, 112haaglanden.info

IMG_7788.JPG IMG_7789.JPG IMG_7791.JPG IMG_7793_1.JPG

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd