Restanten 25 tuinhuisjes in vlammen op na brandstichting Bosdreef Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagavond zijn restanten van ruim 25 tuinhuisjes aan de Bosdreef in vlammen opgegaan nadat deze werden aangestoken. Brandweerlieden werden om 21:40 gealarmeerd voor de “buitenbrand”, omdat zij eenmaal ter plaatse een grote vuurzee aantroffen werd besloten om een schuimblusvoertuig ter plaatse te laten komen, tevens werd de kazerne bezet door een ander voertuig.

Met behulp van een kraan heeft de  brandweer de restanten uit elkaar laten halen om zo het vuur te kunnen bestrijden, dit heeft zeker nog enkele uren in beslag genomen. Vanwege de laaghangende rook werd één rijbaan van de Bosdreef afgesloten, tevens werd de NS ingelicht over de brand omdat de rook over het spoor trok. Volgens de politie waren de restanten hout goed voor ruim 25 gesloopte tuinhuisjes, de politie heeft bevestigt dat de brand is ontstaan door brandstichting.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek & John Heijstek & Jeffrey Jacobs Video Wendy van Viegen

IMG_0385

- Advertisement -

Gerelateerd