Achtervolging laptopdief eindigt met nat pak op de Londonlaan in Woerden

woensdag 5 maart 2014 12:27

Rotterdam – Een 26-jarige man uit Utrecht heeft dinsdagavond de verkeerde laptop gestolen. De man en zijn metgezel stalen een lok-laptop uit een auto in Rotterdam Centrum. Omstreeks kwart over acht dinsdagavond kregen het lokmiddelen Team van de Eenheid Rotterdam de melding dat de laptop in beweging kwam nadat deze was gestolen uit een geparkeerd staande auto. Doormiddel van het track-and-trace systeem kon de locatie achterhaald worden. Duidelijk werd dat de laptop zich via de Schiekade naar de A20 richting Gouda verplaatste.

Bij Woerden gaven agenten het voertuig een stopteken waarop de bestuurder er vandoor ging. Op de Londonlaan in Woerden kon na een korte achtervolging het voertuig worden klemgereden. De verdachten gingen er vandoor via een sloot. Een hondengeleider trof één van de verdachten aan in die sloot. De man werd geboeid, wist nog kort te ontvluchten, maar werd uiteindelijk in de kraag gevat na een uitgebreide zoektocht waarvoor ook een politiehelikopter werd ingezet.. De tweede verdachte wist te ontkomen, maar zijn identiteit is bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtervolging laptopdief eindigt met nat pak op de Londonlaan in Woerden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 26-jarige man uit Utrecht heeft dinsdagavond de verkeerde laptop gestolen. De man en zijn metgezel stalen een lok-laptop uit een auto in Rotterdam Centrum. Omstreeks kwart over acht dinsdagavond kregen het lokmiddelen Team van de Eenheid Rotterdam de melding dat de laptop in beweging kwam nadat deze was gestolen uit een geparkeerd staande auto. Doormiddel van het track-and-trace systeem kon de locatie achterhaald worden. Duidelijk werd dat de laptop zich via de Schiekade naar de A20 richting Gouda verplaatste.

Bij Woerden gaven agenten het voertuig een stopteken waarop de bestuurder er vandoor ging. Op de Londonlaan in Woerden kon na een korte achtervolging het voertuig worden klemgereden. De verdachten gingen er vandoor via een sloot. Een hondengeleider trof één van de verdachten aan in die sloot. De man werd geboeid, wist nog kort te ontvluchten, maar werd uiteindelijk in de kraag gevat na een uitgebreide zoektocht waarvoor ook een politiehelikopter werd ingezet.. De tweede verdachte wist te ontkomen, maar zijn identiteit is bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!