Achtervolging laptopdief eindigt met nat pak op de Londonlaan in Woerden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 26-jarige man uit Utrecht heeft dinsdagavond de verkeerde laptop gestolen. De man en zijn metgezel stalen een lok-laptop uit een auto in Rotterdam Centrum. Omstreeks kwart over acht dinsdagavond kregen het lokmiddelen Team van de Eenheid Rotterdam de melding dat de laptop in beweging kwam nadat deze was gestolen uit een geparkeerd staande auto. Doormiddel van het track-and-trace systeem kon de locatie achterhaald worden. Duidelijk werd dat de laptop zich via de Schiekade naar de A20 richting Gouda verplaatste.

Bij Woerden gaven agenten het voertuig een stopteken waarop de bestuurder er vandoor ging. Op de Londonlaan in Woerden kon na een korte achtervolging het voertuig worden klemgereden. De verdachten gingen er vandoor via een sloot. Een hondengeleider trof één van de verdachten aan in die sloot. De man werd geboeid, wist nog kort te ontvluchten, maar werd uiteindelijk in de kraag gevat na een uitgebreide zoektocht waarvoor ook een politiehelikopter werd ingezet.. De tweede verdachte wist te ontkomen, maar zijn identiteit is bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...