Arrestatieteam praat verwarde man van flatgebouw af Zuidplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten kregen laat dinsdagavond 4 maart een melding dat er een verward persoon op een dak stond van een flatgebouw bij Zuidplein. Agenten ter plaatse zagen inderdaad een verwarde man op het randje van het flatgebouw zitten, dit ongeveer 40 meter hoog. Het arrestatieteam van de politie kwam met spoed ter plaatse om de verwarde man te overmeesteren.

Na ongeveer 3 uur kon het arrestatieteam de verwarde man van het randje af praten waarna hij getaserd en gearresteerd werd. De verwarde man trok veel bekijks van omstanders die werden weggestuurd door de politie.

- Advertisement -

IMG_0427k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd