Brandweer verricht metingen bij verdacht vat in de berm langs de A12 bij Reeuwijk

Date:

Share post:

Reeuwijk – Op de A12 bij Reeuwijk, net na de oprit, in de richting van Utrecht werd woensdagmiddag een vat aangetroffen waarvan niemand wist wat er in zat.  De brandweer wachtte ter plaatse op een milieu expert. De milieudienstverleningstechniek is ter plaatse gekomen en heeft door middel van een zogenoemd overmaatvat het gevonden vat afgevoerd. Later zal op een veilige wijze onderzocht worden wat er in het vat zit. De brandweer vermoed dat het om water gaat maar om alles uit te sluiten wordt alles in de grootste voorzichtigheid aangepakt. Mede hierom wordt ook het stukje grond, waar het vat gelegen heeft, afgevoerd. Het verkeer heeft nauwelijks hinder ondervonden. Hoe het vat er terecht is gekomen is nog onbekend.

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -

A12 RWK (1) A12 RWK (2) A12 RWK (3) A12 RWK (4) A12 RWK (5)

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd