Burgemeester Aboutaleb zet achtervolging in op winkeldief

Date:

Share post:

Rotterdam – Burgemeester Aboutaleb heeft woensdagmiddag de achtervolging ingezet op een winkeldief. Een getuige zag de man iets stelen bij de Kruidvat aan de Lusthofstraat waarna de getuige er achter aan ging. Aboutaleb zag dit gebeuren en ging er met zijn dienstauto er achter aan. Bij het metrostation Gerdesiaweg sprong de burgemeester uit zijn auto om de dief te overmeesteren. Een wijkagent die daar toevallig liep werd door de burgmeester gewaarschuwd, deze kon de dief na een worsteling aanhouden.

Aboutaleb blijft nogal nuchter onder zijn actie. Via een woordvoerder laat hij weten dat hij hoopt dat burgers altijd hun ogen en oren openhouden en dat zij ingrijpen als dat mogelijk is. Burgers moeten daarbij wel aan hun eigen veiligheid denken.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd