Felle brand verwoest woning Johan de Wittsingel Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Een felle brand heeft er voor gezorgd dat een woning aan de Johan de Wittsingel woensdagmiddag compleet uitbrandde. De brand brak even na half vijf uit en was vrijwel direct uitslaand, de hulpdiensten schaalde dan ook snel op naar het sein ‘middelbrand’.  

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de woning op de derde verdieping compleet in de brand. Acht omliggende woningen werden door de hulpdiensten ontruimd, dit vanwege uitbreidingsgevaar en de rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel brandmeester. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk. Niemand is bij de brand gewond geraakt, wel heeft het ambulancepersoneel een persoon nagekeken.

- Advertisement -

 

Foto’s : Wesley de Nas, wenafotografie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd