Felle brand verwoest woning Johan de Wittsingel Schiedam

woensdag 5 maart 2014 19:59

Schiedam – Een felle brand heeft er voor gezorgd dat een woning aan de Johan de Wittsingel woensdagmiddag compleet uitbrandde. De brand brak even na half vijf uit en was vrijwel direct uitslaand, de hulpdiensten schaalde dan ook snel op naar het sein ‘middelbrand’.  

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de woning op de derde verdieping compleet in de brand. Acht omliggende woningen werden door de hulpdiensten ontruimd, dit vanwege uitbreidingsgevaar en de rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel brandmeester. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk. Niemand is bij de brand gewond geraakt, wel heeft het ambulancepersoneel een persoon nagekeken.

 

Foto’s : Wesley de Nas, wenafotografie.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand verwoest woning Johan de Wittsingel Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een felle brand heeft er voor gezorgd dat een woning aan de Johan de Wittsingel woensdagmiddag compleet uitbrandde. De brand brak even na half vijf uit en was vrijwel direct uitslaand, de hulpdiensten schaalde dan ook snel op naar het sein ‘middelbrand’.  

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de woning op de derde verdieping compleet in de brand. Acht omliggende woningen werden door de hulpdiensten ontruimd, dit vanwege uitbreidingsgevaar en de rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel brandmeester. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk. Niemand is bij de brand gewond geraakt, wel heeft het ambulancepersoneel een persoon nagekeken.

 

Foto’s : Wesley de Nas, wenafotografie.nl

 

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Den Bommel - Aan de Geerweg in Den Bommel heeft een grote schuur vlam gevat. Het gehele bouwwerk staat in brand. De brand werd woensdag 3 juni rond 23.15 uur gemeld. Inmiddels is er door de hulpdiensten opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brandweer is met veel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!