Overvaller steekt slachtoffer in Scapino winkelcentrum Hoge Vucht Breda

Date:

Share post:

Breda – Een man heeft woensdagochtend schoenenwinkel Scapino in winkelcentrum Hoge Vucht overvallen. De man heeft daarbij een iemand in zijn schouder gestoken. Hij bedreigde de medewerkers om geld af te staan. Toen dit eenmaal was gebeurd ging hij er op een oud model zwarte scooter vandoor. Het is niet bekend wat voor buit hij heeft meegenomen.

Burgers werden door Burgernet gevraagd om uit te kijken naar een magere, oudere man met een zwarte jas en een grijze muts. Mensen worden gewaarschuwd gezien zijn eerdere gedragingen de man niet zelf te benaderen. De politie doet in de winkel onderzoek naar de steekpartij. Forensische Opsporing zal daarbij sporen veilig stellen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd