Scooterdieven gepakt met gedemonteerde lokscooter Willem Beukelzstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee Rotterdamse scooterdieven zijn dinsdagavond tegen de lamp gelopen nadat zij een lok-scooter hadden gestolen vanaf de Gooilandsingel. Het duo had de grootste plannen met de scooteronderdelen. Toen de politie rond tien voor twaalf aanbelden gingen zij er als een speer vandoor. Echter liepen zij recht in de armen van agenten die de actie al verwacht hadden.

Na onderzoek in de woning van de verdachten van 19 en 21 jaar, vonden ze de scooter, echter was deze geheel gedemonteerd. De lok-scooter kon doormiddel van een track-and-trace systeem worden achterhaald. De scooter was omstreeks 22.00 uur al gestolen. In minder dan twee uur was de scooter dus compleet gedemonteerd. De twee zijn aangehouden en moeten zich verantwoorden voor de rechter. Ook zullen zij de scooter waarschijnlijk moeten vergoeden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd