zondag, januari 17, 2021

Automobilist(e) vlucht na ongeval met motor Vierde Tochtweg Moordrecht

Moordrecht – Een automobilist(e) is donderdagmiddag doorgereden na een ongeval met een motor op de Vierde Tochtweg. In de bocht waar de Vierde Tochtweg kruist met de Oude Spoorbaan kwam de motorrijder, die vanaf de Vierde Tochtweg kwam, in botsing met een personenauto die vanaf de Oude Spoorbaan kwam. De bestuurder van de auto ging er vervolgens vandoor.

De motorrijder raakte de macht over het stuur kwijt, kwam ten val, en kwam ternauwernood net voor een sloot tot stilstand. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis maar op het eerste gezicht leken de verwondingen mee te vallen. Ondertussen keek de politie uit naar de doorgereden auto waar eigenlijk niet meer over bekend was dan dat het een personenauto betrof met linksvoor schade. Op een parkeerterrein van een school in Gouda werd later een auto aangetroffen die mogelijk bij de aanrijding betrokken was. De politie heeft onderzoek gedaan naar de auto, of de auto daadwerkelijk betrokken was bij het ongeval is niet bekend.

Op de ongevalslocatie zelf heeft de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie ook uitgebreid (sporen)onderzoek gedaan. Ongeveer drie uur later werd de Vierde Tochtweg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

Related Articles

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Twee gewonden bij keukenbrand Pannekoekstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een woningbrand in de Pannekoekstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De...

Schiedammer verstopt wiet in heuptasje van 2-jarig neefje

0
Halsteren - De politie heeft zaterdag in het Brabantse Halsteren een 32-jarige man uit Schiedam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg