Grote kraan botst op personenauto Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Op de Abram van Rijckevorselweg is donderdagmiddag een automobilist gewond geraakt na een kop-staart botsing tussen een personenauto en een grote kraan. Door nog onbekende oorzaak zag de bestuurder van de kraan de auto over hoofd en botste vervolgens vol in de achterkant van het voertuig.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te vervoeren naar het ziekenhuis, handhavers uit Capelle hebben eerste hulp verleend totdat de ambulance arriveerde. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan zal nader onderzocht worden, de auto liep bij het ongeval aanzienlijke schade op.

- Advertisement -

Foto’s : Handhaving Capelle

AVRwormerhoek (2) AVRwormerhoek (3) AVRwormerhoek (4) AVRwormerhoek (5)

- Advertisement -

Gerelateerd