Laffe daders beroven vrouwen (82) & (30) in tram Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Twee vrouwen uit Den Haag in de leeftijd van 82 en 30 jaar zijn woensdag afzondelijk beroofd in de tram. Ter hoogte van de Delftselaan werd de 82-jarige vrouw beroofd van haar handtas, hierna vluchtten de twee daders richting de Herman Costerstraat in de richting van de Retiefstraat. De daders zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en zijn vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst.
Het tweede slachtoffer, de 30-jarige vrouw werd rond 17:05 beroofd van haar mobiele telefoon door drie mannen die op dat moment uitstapte bij tramhalte Om en Bij aan de Hobbemastraat. Twee van de mannen renden weg richting de Hobbemastraat, de ander in de richting van de Jacob Catsstraat. Ook hier waren de daders vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en donker gekleed.

Tips? Bel de politie!

- Advertisement -

Bent u getuige geweest van de laffe berovingen of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met het straatroventeam van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Twee Rotterdammers (17 en 28) aangehouden voor explosiedreiging bij woning in Den Haag

Den Haag, Rotterdam - Dinsdagochtend 16 april zijn twee Rotterdammers van 28 en 17 jaar oud aangehouden in...

Auto met diplomatieke kentekenplaten belandt in sloot in Den Haag

Den Haag - Donderdagavond 4 april is een auto met diplomatieke kentekenplaten te water geraakt in een sloot...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...