Man met vuurwapen overvalt 25-jarige vrouw in woning Singel Schiedam

donderdag 6 maart 2014 14:57

Schiedam – Een nog onbekende man heeft donderdagmiddag een 25-jarige vrouw in haar woning aan de Singel overvallen nadat deze de woning binnen was gedrongen. Met onder andere een mobiele telefoon en sieraden sloeg de verdachte op de vlucht in nog onbekende richting.
De 25-jarige vrouw sloeg alarm bij een nabij gelegen snackbar, dit gebeurde pas echter een lange tijd na de overval. Toen de politie arriveerde was de overvaller al spoorloos, de politie stelt een onderzoek in naar de overval. Indien u informatie heeft over het incident kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem ia 0800-7000.

 

0 reacties

Man met vuurwapen overvalt 25-jarige vrouw in woning Singel Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een nog onbekende man heeft donderdagmiddag een 25-jarige vrouw in haar woning aan de Singel overvallen nadat deze de woning binnen was gedrongen. Met onder andere een mobiele telefoon en sieraden sloeg de verdachte op de vlucht in nog onbekende richting.
De 25-jarige vrouw sloeg alarm bij een nabij gelegen snackbar, dit gebeurde pas echter een lange tijd na de overval. Toen de politie arriveerde was de overvaller al spoorloos, de politie stelt een onderzoek in naar de overval. Indien u informatie heeft over het incident kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem ia 0800-7000.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!