Stempels vallen om van gallerij Karekietstraat Capelle a/d IJssel

donderdag 6 maart 2014 09:10

Capelle aan den IJssel – De brandweer werd woensdagavond opgeroepen voor een hulpverlening aan de Karekietstraat in Capelle a/d IJssel. Ter plaatse bleken er een aantal stempels te zijn omgevallen die een gallerij ondersteunden. Een gedeelte stond nog rechtop maar een ander groot gedeelte was omgevallen. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. Naast de brandweer kwam ook de OVD van Handhaving ter plaatse om de situatie te bepalen en contact op te nemen met de aannemer.

Volgens Havensteder werd de gallerij geinspecteerd of deze op lange termijn behandeld moest worden. Waarom de stempels zijn omgevallen is niet bekend. Ook bleek er geen gevaar voor de omwonenden. De kans bestaat dat iemand ze heeft losgedraaid. Een aannemer heeft ze teruggeplaatst.

Foto’s : Handhaving Capelle

stempel-2 stempels-1

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stempels vallen om van gallerij Karekietstraat Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer werd woensdagavond opgeroepen voor een hulpverlening aan de Karekietstraat in Capelle a/d IJssel. Ter plaatse bleken er een aantal stempels te zijn omgevallen die een gallerij ondersteunden. Een gedeelte stond nog rechtop maar een ander groot gedeelte was omgevallen. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. Naast de brandweer kwam ook de OVD van Handhaving ter plaatse om de situatie te bepalen en contact op te nemen met de aannemer.

Volgens Havensteder werd de gallerij geinspecteerd of deze op lange termijn behandeld moest worden. Waarom de stempels zijn omgevallen is niet bekend. Ook bleek er geen gevaar voor de omwonenden. De kans bestaat dat iemand ze heeft losgedraaid. Een aannemer heeft ze teruggeplaatst.

Foto’s : Handhaving Capelle

stempel-2 stempels-1

 

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!