Stempels vallen om van gallerij Karekietstraat Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De brandweer werd woensdagavond opgeroepen voor een hulpverlening aan de Karekietstraat in Capelle a/d IJssel. Ter plaatse bleken er een aantal stempels te zijn omgevallen die een gallerij ondersteunden. Een gedeelte stond nog rechtop maar een ander groot gedeelte was omgevallen. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. Naast de brandweer kwam ook de OVD van Handhaving ter plaatse om de situatie te bepalen en contact op te nemen met de aannemer.

Volgens Havensteder werd de gallerij geinspecteerd of deze op lange termijn behandeld moest worden. Waarom de stempels zijn omgevallen is niet bekend. Ook bleek er geen gevaar voor de omwonenden. De kans bestaat dat iemand ze heeft losgedraaid. Een aannemer heeft ze teruggeplaatst.

- Advertisement -

Foto’s : Handhaving Capelle

stempel-2 stempels-1

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd