Twee gewonden na aanrijding tussen drie voertuigen Capelseweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij een aanrijding tussen drie voertuigen op de Capelseweg zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen drie personen in botsing ter hoogte van de bushalte. Bikers van Handhaving Capelle hebben hand- en spandiensten verricht totdat de hulpdiensten arriveerde. Eén persoon kon ter plaatse worden nagekeken, de andere is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren zal uit een nader onderzoek moeten blijken, de voertuigen liepen aanzienlijke schade op. Ten tijde van het ongeval heeft het verkeer geen hinder ondervonden, een berger heeft de voertuigen opgehaald omdat deze niet zelfstandig konden doorrijden.

Foto : Handhaving Capelle

- Advertisement -

foto

- Advertisement -

Gerelateerd