Twee rijstroken dicht na fikse aanrijding rijksweg A4 Hoogvliet

Date:

Share post:

Hoogvliet – Op de A4 richting Vlaardingen heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto’s ter hoogte van afrit Vijfsluizen. Een ambulance kwam na te kijken om de inzittenden na te kijken op eventueel letsel, of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt bij het ongeval is niet bekend.
Vanwege de aanrijding werden twee rijstroken afgesloten, afrit Vijfsluizen bleef echter wel bereikbaar. Bergingsbedrijf A.Barendregt is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen op te halen, wie de schuldige van de aanrijding is geweest zal door de verzekering bepaald worden.

Foto : Bergingsbedrijf A.Barendregt    Twitter :  @AbarendregtBV

- Advertisement -

BiDhKxvIIAIj0bK

- Advertisement -

Gerelateerd