Brandweer onderzoekt vreemde lucht in meerdere woningen Springerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagavond heeft de brandweer in meerdere woningen in de Springerstraat metingen verricht nadat er een vreemde lucht hing. Een bezorgde buurtbewoonster belde de brandweer nadat zij ‘s-morgens van huis ging en de lucht al rook, toen zij dezelfde avond thuis kwam rook haar hele woning naar de vreemde lucht.

In de woning zelf kon niks worden gemeten, in omliggende woningen werden eveneens metingen verricht zonder resultaat, echter hing de lucht eveneens in de andere woningen. Wat de herkomst van de lucht is is niet bekend, de bewoners hebben de ramen open gezet om de lucht weg te krijgen, de brandweer kon na hun onderzoek terugkeren naar de kazerne.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3821 DSC_3823

- Advertisement -

Gerelateerd