Grootschalige controle in Dordtse wijk Reeland

vrijdag 7 maart 2014 00:45

Dordrecht – Bij een controle in de Dordtse wijk Reeland zijn donderdag meerdere voertuigen afgesleept omdat zij een te hoge belastingschuld open hadden staan. Bestuurders werden ertussen uitgepikt met behulp van een ANPR-camera die langs de weg stond. Motorrijders begeleidden de bestuurders naar de controle plek. Zij werden daar overgedragen aan de Belastingdienst het RDW, of de politie. De gezamenlijke werd in de middag gestart en is doorgegaan tot in de late avonduurtjes. 

Op Twitter werd gemeld dat er bij de controle meerdere voertuigen in beslag werden genomen, 15,000 euro aan belastingschuld werd opgehoest en er een aantal boetes werden uitgeschreven voor het overige verkeer. Ook bromfietsers en automobilisten werden gecontroleerd door de politie. Zo werden er onder andere bekeuringen uitgeschreven voor defecte verlichting. Ook werd er één persoon aangehouden omdat deze de openstaande boetes niet kon betalen. Later meer informatie over de actie

Foto’s : Johan van den Dool

controle-johan-01 controle-johan-02 controle-johan-03 controle-johan-04 controle-johan-05 controle-johan-06 controle-johan-07

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grootschalige controle in Dordtse wijk Reeland
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Bij een controle in de Dordtse wijk Reeland zijn donderdag meerdere voertuigen afgesleept omdat zij een te hoge belastingschuld open hadden staan. Bestuurders werden ertussen uitgepikt met behulp van een ANPR-camera die langs de weg stond. Motorrijders begeleidden de bestuurders naar de controle plek. Zij werden daar overgedragen aan de Belastingdienst het RDW, of de politie. De gezamenlijke werd in de middag gestart en is doorgegaan tot in de late avonduurtjes. 

Op Twitter werd gemeld dat er bij de controle meerdere voertuigen in beslag werden genomen, 15,000 euro aan belastingschuld werd opgehoest en er een aantal boetes werden uitgeschreven voor het overige verkeer. Ook bromfietsers en automobilisten werden gecontroleerd door de politie. Zo werden er onder andere bekeuringen uitgeschreven voor defecte verlichting. Ook werd er één persoon aangehouden omdat deze de openstaande boetes niet kon betalen. Later meer informatie over de actie

Foto’s : Johan van den Dool

controle-johan-01 controle-johan-02 controle-johan-03 controle-johan-04 controle-johan-05 controle-johan-06 controle-johan-07

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!