Grootschalige controle in Dordtse wijk Reeland

Date:

Share post:

Dordrecht – Bij een controle in de Dordtse wijk Reeland zijn donderdag meerdere voertuigen afgesleept omdat zij een te hoge belastingschuld open hadden staan. Bestuurders werden ertussen uitgepikt met behulp van een ANPR-camera die langs de weg stond. Motorrijders begeleidden de bestuurders naar de controle plek. Zij werden daar overgedragen aan de Belastingdienst het RDW, of de politie. De gezamenlijke werd in de middag gestart en is doorgegaan tot in de late avonduurtjes. 

Op Twitter werd gemeld dat er bij de controle meerdere voertuigen in beslag werden genomen, 15,000 euro aan belastingschuld werd opgehoest en er een aantal boetes werden uitgeschreven voor het overige verkeer. Ook bromfietsers en automobilisten werden gecontroleerd door de politie. Zo werden er onder andere bekeuringen uitgeschreven voor defecte verlichting. Ook werd er één persoon aangehouden omdat deze de openstaande boetes niet kon betalen. Later meer informatie over de actie

- Advertisement -

Foto’s : Johan van den Dool

controle-johan-01 controle-johan-02 controle-johan-03 controle-johan-04 controle-johan-05 controle-johan-06 controle-johan-07

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd