Man gewond na schietpartij Linker Rottekade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt na een schietpartij op de Linker Rottekade. De politie kreeg rond half drie de melding dat er een schietincident had plaatsgevonden. Agenten troffen op de locatie een gewonde man aan met een schotwond. Zijn verwondingen waren niet levensbedreigend, maar de man moest wel naar het ziekenhuis worden gebracht. Hij zal daar aan zijn verwondingen worden behandeld.

De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gestart. Medewerkers van de Forenische Opsporing hebben onder andere naar kogelhulzen gezocht. Het is niet bekend waarom er is geschoten op de man. De politie kon na het incident drie verdachten aanhouden. De recherche onderzoekt hun betrokkenheid bij het incident. Ook het slachtoffer zelf is aangehouden na zijn behandeling in het ziekenhuis. De politie roept getuigen op om zich te melden bij Meld Misdaad anoniem via 0800-7000 of via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd