Fikse brand bij jongerencentrum Putselaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam –  Bij een jongerencentrum de Klooster aan de Putselaan heeft vrijdagmiddag een fikse brand gewoed. De brand ontstond in een van de slaapkamers, de matrassen die ook de brand stonden zorgde voor veel rook. De aanwezige konden op tijd naar buiten vluchten door het brandalarm die af ging.

Bij aankomst van de brandweer schaalde zij direct op naar het sein ‘middelbrand’. Omdat het niet bekend was of alle personen geëvacueerd waren doorzocht de brandweer elke kamer, hierbij werden geen personen meer gevonden. De vlammen die tegen het plafond aan sloegen zorgde ervoor dat ook tussen de plafond brand woedde, de brandweer moest het plafond slopen om dit uit te kregen.

- Advertisement -

De oorzaak van de brand is onbekend. Niemand is gewond geraakt bij de brand.

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd