Man in kritieke toestand naar het ziekenhuis na uitdroging Madernastraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagmiddag is een man in kritieke toestand naar het Erasmus MC vervoerd nadat deze zwaar uitgedroogd in zijn woning aan de Madernastraat werd aangetroffen. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor het incident in de desbetreffende woning, omdat de situatie dusdanig ernstig bleek te zijn kwam ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse.

Omdat de politie de woning niet kon betreden is deze geopend door een slotenmaker, hierna werd het slachtoffer buiten bewustzijn in zijn bed aangetroffen, zo liet de politie ter plaatse weten. Nadat het Mobiel Medisch Team samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer vocht had toegediend is deze met spoed overgebracht naar het Erasmus MC.

- Advertisement -

Hoelang het slachtoffer in de woning heeft gelegen is niet bekend, eventuele familie van het slachtoffer zal worden ingelicht. Nadat het slachtoffer overgebracht is naar het ziekenhuis heeft de politie voor de afdichting van de woning gezorgd. De buren van de man deden de melding nadat zij de buurman al enkele dagen niet hadden gezien en zij zich zorgen maakten.

Foto’s : Joëy Heijstek  &  Jeroen van Zomeren

IMG_0537DSC_3800 DSC_3801IMG_0540DSC_3806 DSC_3816 DSC_3819

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...