Brandweer en Joulz uren bezig met gaslekkage Ommoordseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer is vrijdagavond al geruime tijd bezig met een gaslekkage aan de Ommoordseweg. Omstreeks 23:00 werd de brandweer opgeroepen voor een vreemde lucht, uit metingen bleek dat er gas werd waargenomen, dit was eveneens het geval in een rioolput.

Firma Joulz is ter plaatse gekomen om te onderzoeken waar het gas vandaan komt, vermoedelijk gaat dit om een gasleiding die onder de straat doorloopt. In de nacht van vrijdag op zaterdag is Joulz begonnen met graafwerkzaamheden om het lek te dichten, dit zal nog enige tijd in beslag nemen.

- Advertisement -

Het bleek niet direct noodzakelijk zijn om de gastoevoer af te sluiten tenzij de reparatie, mocht dit achteraf toch het geval zijn dan worden omwonenden ingelicht.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3827 DSC_3830 DSC_3839

- Advertisement -

Gerelateerd