Operatiekamers dicht door groot waterlekkage IJsselland ziekenhuis Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Personeel van het IJsselland ziekenhuis aan de Prins Constantijnweg hebben zaterdagochtend de operatiekamers gesloten in verband met een groot waterlekkage. Door nog onbekende oorzaak is er in de technische ruimte van het ziekenhuis een lekkage die een groot risico vormt voor de operatiekamers, deze zijn dan ook gesloten.

Brandweerlieden zijn sinds 07:15 bezig om het water door middel van een waterstofzuiger weg te pompen, dit neemt zeker nog de hele ochtend in beslag. Vanwege de waterlekkage heeft een gedeelte van het ziekenhuis en de Spoedeisende Hulp (SEH) zonder stroom gezeten. De operatiekamers zullen pas weer open gaan op het moment dat het risico afneemt.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3847 DSC_3848 DSC_3849 DSC_3854

- Advertisement -

Gerelateerd