Verdachte aangehouden na het inrijden op agenten

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag een 34-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een incident waarop de verdachte inreed op agenten. Dit gebeurde op de Giessenweg in Rotterdam-West.

Agenten kregen zaterdagmorgen een melding dat tenminste drie mannen op de Giessenweg in de Spaanse Polder kabels of een aggregaat probeerden te stelen. Toen de agenten arriveerden, sloegen verdachten op de vlucht. Hierbij reden ze over de voet van een agent. Ook raakten ze de agent aan zijn been. Hij hoefde niet behandeld te worden. Agenten zijn achter de auto aangegaan, maar in verband met de veiligheid is de achtervolging gestaakt.

- Advertisement -

Omstreeks half zes ’s ochtends zagen agenten de verdachte rijden op de Willemsweg. Agenten begonnen direct de achtervolging waarna de verdachte op de vlucht sloeg, echter raakte hij in de slip en kwam tegen de politiebus aan. Daarna gingen de verdachten er in de beschadigde auto vandoor.  De beschadigde auto werd zaterdagmiddag terug gevonden aan de Elzendaal in Rotterdam-Zuid. Na onderzoek konden agenten een 34-jarige man uit Rotterdam aanhouden. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd