Verdachte aangehouden na het inrijden op agenten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag een 34-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een incident waarop de verdachte inreed op agenten. Dit gebeurde op de Giessenweg in Rotterdam-West.

Agenten kregen zaterdagmorgen een melding dat tenminste drie mannen op de Giessenweg in de Spaanse Polder kabels of een aggregaat probeerden te stelen. Toen de agenten arriveerden, sloegen verdachten op de vlucht. Hierbij reden ze over de voet van een agent. Ook raakten ze de agent aan zijn been. Hij hoefde niet behandeld te worden. Agenten zijn achter de auto aangegaan, maar in verband met de veiligheid is de achtervolging gestaakt.

- Advertisement -

Omstreeks half zes ’s ochtends zagen agenten de verdachte rijden op de Willemsweg. Agenten begonnen direct de achtervolging waarna de verdachte op de vlucht sloeg, echter raakte hij in de slip en kwam tegen de politiebus aan. Daarna gingen de verdachten er in de beschadigde auto vandoor.  De beschadigde auto werd zaterdagmiddag terug gevonden aan de Elzendaal in Rotterdam-Zuid. Na onderzoek konden agenten een 34-jarige man uit Rotterdam aanhouden. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie en ambulance uitgerukt voor melding schietpartij Rotterdam-West

Rotterdam - De politie is woensdagavond groots uitgerukt voor een melding van een mogelijk schietpartij op de Nieuwe...

Ravage na explosie Schaepmanstraat Rotterdam, tientallen ruiten gesprongen

Rotterdam - Rond 22.15 heeft een explosie in de Schaepmanstraat in Rotterdam voor een gigantische ravage gezorgd. Bij...

Rotterdam opnieuw opgeschrikt door twee explosies bij woning en kapperszaak

Rotterdam - In Rotterdam hebben afgelopen nacht opnieuw twee explosies plaatsgevonden. Het gaat om een woning aan de...

Explosie bij portiekwoning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Grasstraat in het Nieuwe Westen van Rotterdam is afgelopen nacht een...