Zwangere vrouw gewond na aanrijding Oldegaarde Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een zwangere vrouw die achter het stuur zat is zaterdagavond 8 maart gewond geraakt na een aanrijding met een andere personenauto. De vrouw trapte op het rempedaal omdat er iemand overstak bij het zebrapad. De bestuurder achter haar zag dit niet en remde te laat waardoor er een aanrijding ontstond.

Agenten ter plaatse lieten de vrouw in de auto zitten tot dat het ambulancepersoneel ter plaatse was om haar te behandelen. Omdat de vrouw klaagde over nekpijn werd zij voorzichtig uit de auto gehaald en op een wervel brancard gelegd. Voor controle en behandeling is zij naar het ziekenhuis vervoerd. De politie handelt het incident verder af.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0028 DSC_0032 DSC_0035 DSC_0038 DSC_0040

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd