Auto gelanceerd na eenzijdig ongeval Provincialeweg N228 Haastrecht

zondag 9 maart 2014 18:20

Haastrecht – Een bestuurder is zondag aan het eind van de middag gewond geraakt nadat hij met zijn auto werd gelanceerd door de vangrail op de Provincialeweg N228 Oost. De auto kwam na het ongeval op zijn kop terecht. Na het ongeval werd de N228 direct afgesloten voor het verkeer.

De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Deze is later naar het ziekenhuis vervoerd. De verwondingen leken op het eerste gezicht mee te vallen. De auto is total loss en is door een berger afgevoerd. Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

N228 HTT (2) N228 HTT (6) N228 HTT (7) N228 HTT (9)uto

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto gelanceerd na eenzijdig ongeval Provincialeweg N228 Haastrecht
Schrijver:

 

 

Haastrecht – Een bestuurder is zondag aan het eind van de middag gewond geraakt nadat hij met zijn auto werd gelanceerd door de vangrail op de Provincialeweg N228 Oost. De auto kwam na het ongeval op zijn kop terecht. Na het ongeval werd de N228 direct afgesloten voor het verkeer.

De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Deze is later naar het ziekenhuis vervoerd. De verwondingen leken op het eerste gezicht mee te vallen. De auto is total loss en is door een berger afgevoerd. Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

N228 HTT (2) N228 HTT (6) N228 HTT (7) N228 HTT (9)uto

 

Politie valt woning binnen C. Busken Huetstraat Gouda

Politie valt woning binnen C. Busken Huetstraat Gouda

Gouda - Donderdagavond 9 juli rond 21.45 uur heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de C. Busken Huetstraat in Gouda. Meerdere agenten zijn het huis binnen getreden. In de woning word vollop onderzoek gedaan. Wat de oorzaak van het onderzoek en de inval...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!