Auto gelanceerd na eenzijdig ongeval Provincialeweg N228 Haastrecht

Date:

Share post:

Haastrecht – Een bestuurder is zondag aan het eind van de middag gewond geraakt nadat hij met zijn auto werd gelanceerd door de vangrail op de Provincialeweg N228 Oost. De auto kwam na het ongeval op zijn kop terecht. Na het ongeval werd de N228 direct afgesloten voor het verkeer.

De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Deze is later naar het ziekenhuis vervoerd. De verwondingen leken op het eerste gezicht mee te vallen. De auto is total loss en is door een berger afgevoerd. Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s: Marco van Bemmel

N228 HTT (2) N228 HTT (6) N228 HTT (7) N228 HTT (9)uto

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd