Automobilist zwaait en zorgt voor aanrijding met meerdere gewonden Boezemstraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Boezemstraat is zondagmiddag een aanrijding ontstaan doordat een van de bestuurders zwaaide naar een bekend persoon. Hierdoor lette hij niet op het verkeer waarna er een aanrijding ontstond tussen drie voertuigen. Drie personen raakte hierbij gewond.

Omdat diverse mensen last van hun nek hadden werd de brandweer meegestuurd voor een mogelijke beknelling. Dit bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. Diverse ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen. Een van de slachtoffers is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman & Jeffrey Jacobs

IMG_0134k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd