Automobilist zwaait en zorgt voor aanrijding met meerdere gewonden Boezemstraat Rotterdam [VIDEO]

zondag 9 maart 2014 18:17

Rotterdam – Op de Boezemstraat is zondagmiddag een aanrijding ontstaan doordat een van de bestuurders zwaaide naar een bekend persoon. Hierdoor lette hij niet op het verkeer waarna er een aanrijding ontstond tussen drie voertuigen. Drie personen raakte hierbij gewond.

Omdat diverse mensen last van hun nek hadden werd de brandweer meegestuurd voor een mogelijke beknelling. Dit bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. Diverse ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen. Een van de slachtoffers is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Robin Veerman & Jeffrey Jacobs

IMG_0134k

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist zwaait en zorgt voor aanrijding met meerdere gewonden Boezemstraat Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Boezemstraat is zondagmiddag een aanrijding ontstaan doordat een van de bestuurders zwaaide naar een bekend persoon. Hierdoor lette hij niet op het verkeer waarna er een aanrijding ontstond tussen drie voertuigen. Drie personen raakte hierbij gewond.

Omdat diverse mensen last van hun nek hadden werd de brandweer meegestuurd voor een mogelijke beknelling. Dit bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. Diverse ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen. Een van de slachtoffers is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Robin Veerman & Jeffrey Jacobs

IMG_0134k

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!