Beknelling na ongeval op A16 Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bestuurster van een personenauto is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de A16 richting Dordrecht. De vrouw kwam door een nog onbekende oorzaak in de vangrail terecht voordat het voertuig tot stilstand kwam. De vrouw raakte dusdanig gewond dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam om het ambulance- en brandweerpersoneel te assisteren. Nadat het dak was verwijderd van het voertuig kon de vrouw uit haar benarde positie worden bevrijdt.

Het slachtoffer werd vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De snelweg werd in de richting van Dordrecht ten tijden het ongeval afgesloten voor het verkeer

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

09-03-14-ongeval-a16-jeff-06

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd