Brandweer rukt uit voor “brand” aan Tagoreplaats Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer rukte zondag aan het eind van de middag uit voor een mogelijke woningbrand aan de Tagoreplaats in Rotterdam-Ommoord. Omstanders hadden de brandweer gebeld dat zij rook  hadden gezien. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar trof echter niets aan. Bewoners van de flat hadden ook geen idee waarom de brandweer voor de deur stond. De bemanning van de hoogwerker is nog omhoog gegaan maar trof ook niks meer aan op de balkons aan de achterzijde.

Na de inspectie ging alles dan ook weer retour kazerne. Vermoedelijk een flink rokende barbeque de mogelijke oorzaak van de rookontwikkeling

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Davey Blom

DSC_0287
Foto : Davey Blom

IMG_0186k IMG_0184k

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd