Brandweer rukt uit voor “brand” aan Tagoreplaats Rotterdam
via

 

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...

Rotterdam – De brandweer rukte zondag aan het eind van de middag uit voor een mogelijke woningbrand aan de Tagoreplaats in Rotterdam-Ommoord. Omstanders hadden de brandweer gebeld dat zij rook  hadden gezien. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar trof echter niets aan. Bewoners van de flat hadden ook geen idee waarom de brandweer voor de deur stond. De bemanning van de hoogwerker is nog omhoog gegaan maar trof ook niks meer aan op de balkons aan de achterzijde.

Na de inspectie ging alles dan ook weer retour kazerne. Vermoedelijk een flink rokende barbeque de mogelijke oorzaak van de rookontwikkeling

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Davey Blom

DSC_0287

Foto : Davey Blom

IMG_0186k IMG_0184k

 

Brandweer rukt uit voor “brand” aan Tagoreplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer rukte zondag aan het eind van de middag uit voor een mogelijke woningbrand aan de Tagoreplaats in Rotterdam-Ommoord. Omstanders hadden de brandweer gebeld dat zij rook  hadden gezien. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar trof echter niets aan. Bewoners van de flat hadden ook geen idee waarom de brandweer voor de deur stond. De bemanning van de hoogwerker is nog omhoog gegaan maar trof ook niks meer aan op de balkons aan de achterzijde.

Na de inspectie ging alles dan ook weer retour kazerne. Vermoedelijk een flink rokende barbeque de mogelijke oorzaak van de rookontwikkeling

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Davey Blom

DSC_0287

Foto : Davey Blom

IMG_0186k IMG_0184k

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...