Buitenbrand tegen gevel zet supermarkt in brand Emmastraat Rozenburg

Date:

Share post:

Rozenburg – Een supermarkt aan de Emmastraat heeft in de nacht van zaterdag op zondag grote schade opgelopen door een grote brand. Een buitenbrandje tegen de gevel sloeg naar binnen waarna er een felle brand ontstond. De brandweer rukte met veel mankracht uit om de brand te blussen. De brand bleek in de gevel van het pand verder gegaan te zijn waarna er een groot gedeelte van de gevel gesloopt moest worden om de brand te blussen. Door de brand kwam de gehele supermarkt onder de rook te staan.

Hierdoor zijn er veel producten die niet meer verkocht mogen worden. Dit omdat de producten rookschade hebben opgelopen. Ook de producten uit de koelingen zijn onverkoopbaar doordat de stroom is uitgeschakeld van de winkel. Na een geruime tijd was de brand geblust en kon de brandweer het pand ventileren. Om half acht was de brandweer nog steeds niet klaar. De schade is enorm. Team brandonderzoek en de politie zullen onderzoek doen naar de brand. De kans is groot dat brandstichting de oorzaak is.

- Advertisement -

Foto’s : Tolhuisen Foto & Video voor meer foto’s zie www.tolhuisenfotografie.nl

TolhuisenFotoVideo_04-1394346426230 TolhuisenFotoVideo_05-1394346429490

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd