Dronken man (45) rijdt op lekke band naar huis in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 45-jarige Rotterdamse bestuurder aan de kant gezet omdat hij op een velg rondreed. De man was met een lekke band onderweg vanuit Pernis naar de Nieuwendijk in IJsselmonde. De agenten gaven de bestuurder een stopteken waarna de oorzaak al gelijk duidelijk was. Een walm van alcohol kwam hen tegemoet waarna ze hem naar het bureau hebben overgebracht. Daaruit bleek dat hij maar liefst 990ug/l (2,3 prom) op het ademanalyseapparaat blies.

De man moest daardoor zijn rijbewijs inleveren en werd ter ontnuchtering in de cel gezet. Waar het ongeval met zijn band precies is gebeurd is nog niet bekend. De officier van justitie zal zich buigen over de zaak van de man. Hij kan in ieder geval zijn rijbewijs een tijdje inleveren en zal een forse boete tegemoet moeten zien.

- Advertisement -

Foto :@Piet_Kats

BiQ9GIaIUAAVC5u

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd