Dertien gewonden na aanrijding A29 Willemstad

Date:

Share post:

Willemstad – Bij een verkeersongeval op de A29 ter hoogte van Willemstad zijn zondagmiddag dertien personen gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak reed een 36-jarige bestuurder met hoge snelheid in op een file. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

In de auto die als eerste werd geraakt zaten vijf gezinsleden, de vader hiervan raakte ernstig gewond en moest door de brandweer bevrijdt worden. Totaal raakte vier personenauto’s betrokken bij het ongeval. Vijf personen moesten naar het ziekenhuis, acht andere konden na behandeling hun weg vervolgen.

- Advertisement -

De veroorzaker van het ongeval is aangehouden.

Foto : @JBaldee

BiSff0rIQAAhyAk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd